Izbornik
FacebookTwitterGoogle+RSSYouTube

Brčić obranio naslov studentskog prvaka Hrvatske

Fabijan_Brcic_Zoran_Jandrokovic_taekwondo_DSNU nedjelju je u Zaprešiću održano 2. studentsko prvenstvo Hrvatske u taekwondou, gdje je borac križevačkog Taekwondo kluba “Radnik” obranio naslov seniorskog prvaka u kategoriji do 74kg. Brčić je nakon slobodnog prvog kola u drugom kolu s uvjerljivih 8:3 bio bolji od studenta prava, dok se u finalu susreo s Deanom Šarčevićem. Nakon Brčićeva poraza na prije dva tjedna održanom prestižnom turniru “8. Kondor Open”, međusobni susret dvojice izravnih konkurenata u kategoriji ovaj je put završio pobjedom dvadesetogodišnjeg Križevčanina rezultatom 8:6.

Brčića u TK “Radnik” trenira Zoran Jandroković, dok u Zagrebu svakodnevno radi s  trenerom seniorske reprezentacije Branimirom Blečićem.
– Jako sam zadovoljan. Ovaj tjedan putujem u Beograd na turnir A klase gdje očekujem dobar nastup, istaknuo je Brčić za Križevci.info.
Ovo je inače izlučno natjecanje na kojem se stječe pravo nastupa u nacionalnoj selekciji na svjetskim studentskim prvenstvima te pravo nastupa za svoje visokoškolske ustanove na europskim studentskim prvenstvima.

Tomislav Orejaš Jason

Tomislav Orejaš Jason liked this on Facebook.

Zdenka Radmanić Šatvar

Zdenka Radmanić Šatvar liked this on Facebook.

Ana Koncurat

Ana Koncurat liked this on Facebook.

Mirjana Mira Horvat

Mirjana Mira Horvat liked this on Facebook.

Milan Mimi Petić

Milan Mimi Petić liked this on Facebook.

wpDiscuz