Brčić obranio naslov studentskog prvaka Hrvatske

Fabijan_Brcic_Zoran_Jandrokovic_taekwondo_DSNU nedjelju je u Zaprešiću održano 2. studentsko prvenstvo Hrvatske u taekwondou, gdje je borac križevačkog Taekwondo kluba “Radnik” obranio naslov seniorskog prvaka u kategoriji do 74kg. Brčić je nakon slobodnog prvog kola u drugom kolu s uvjerljivih 8:3 bio bolji od studenta prava, dok se u finalu susreo s Deanom Šarčevićem. Nakon Brčićeva poraza na prije dva tjedna održanom prestižnom turniru “8. Kondor Open”, međusobni susret dvojice izravnih konkurenata u kategoriji ovaj je put završio pobjedom dvadesetogodišnjeg Križevčanina rezultatom 8:6.

Brčića u TK “Radnik” trenira Zoran Jandroković, dok u Zagrebu svakodnevno radi s  trenerom seniorske reprezentacije Branimirom Blečićem.
– Jako sam zadovoljan. Ovaj tjedan putujem u Beograd na turnir A klase gdje očekujem dobar nastup, istaknuo je Brčić za Križevci.info.
Ovo je inače izlučno natjecanje na kojem se stječe pravo nastupa u nacionalnoj selekciji na svjetskim studentskim prvenstvima te pravo nastupa za svoje visokoškolske ustanove na europskim studentskim prvenstvima.

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
Tomislav Orejaš Jason
Tomislav Orejaš Jason

Tomislav Orejaš Jason liked this on Facebook.

Milan Mimi Petić
Milan Mimi Petić

Milan Mimi Petić liked this on Facebook.

Siniša Delić
Siniša Delić

Siniša Delić liked this on Facebook.

Snjezana Vojta
Snjezana Vojta

Snjezana Vojta liked this on Facebook.

Student servis Križevci
Student servis Križevci

Student servis Križevci liked this on Facebook.