Brčić obranio naslov studentskog prvaka Hrvatske

Fabijan_Brcic_Zoran_Jandrokovic_taekwondo_DSNU nedjelju je u Zaprešiću održano 2. studentsko prvenstvo Hrvatske u taekwondou, gdje je borac križevačkog Taekwondo kluba “Radnik” obranio naslov seniorskog prvaka u kategoriji do 74kg. Brčić je nakon slobodnog prvog kola u drugom kolu s uvjerljivih 8:3 bio bolji od studenta prava, dok se u finalu susreo s Deanom Šarčevićem. Nakon Brčićeva poraza na prije dva tjedna održanom prestižnom turniru “8. Kondor Open”, međusobni susret dvojice izravnih konkurenata u kategoriji ovaj je put završio pobjedom dvadesetogodišnjeg Križevčanina rezultatom 8:6.

Brčića u TK “Radnik” trenira Zoran Jandroković, dok u Zagrebu svakodnevno radi s  trenerom seniorske reprezentacije Branimirom Blečićem.
– Jako sam zadovoljan. Ovaj tjedan putujem u Beograd na turnir A klase gdje očekujem dobar nastup, istaknuo je Brčić za Križevci.info.
Ovo je inače izlučno natjecanje na kojem se stječe pravo nastupa u nacionalnoj selekciji na svjetskim studentskim prvenstvima te pravo nastupa za svoje visokoškolske ustanove na europskim studentskim prvenstvima.

Vezano
22 komentara

Komentari su zatvoreni.