Domaći ispit KTC-a

Križevačkim rukometašima u subotu predstoji domaći ogled s Dubravom u 12. kolu Paket24 Premijer lige-Lige B. Poticajna je pobjeda u prošlom kolu u gostima kod Kaštelana, a valjalo bi ju nadograditi s novom u domaćem ogledu s Dubravom zbog prenošenja bodova u Ligu za ostanak. Dubrava je u prvom dijelu prvenstva pobijedila 31:25, KTC će pred svojom publikom nastojati uzvratiti. Iskreno se nadamo da će i dvorana biti popunjenija nego u nekim prethodnim susretima jer su sljedeće utakmice ključne. Uoči utakmice svoje su dojmove iznijeli trener Sokač i igrač Vinković.

Dalibor Sokač: “Idemo se “baciti na glavu” i potvrditi dva boda iz Kaštela, s pobjedom bi preskočili Dubravu. Dvije domaće pobjede u predstojećim utakmicama umnogome bi nam omogućile mirniju Ligu za ostanak. Što se zdravstvene slike tiče, ovo sada je „top“ u odnosu na prije zbog ozljeda i bolesti standardnih prvotimaca. Dečki, doista, daju sve od sebe, Perajica igra, unatoč ozljedi. Podrška gledatelja nam je itekako potrebna. Vjerujem da će nas u većem broju podržati u subotu s Dubravom i 16. prosinca s Metkovićem.

Luka Vinković: “U subotu dočekujemo odličnu, mladu i poletnu ekipu Dubrave koja je nakon lošeg ulaska u sezonu uspjela konsolidirati svoje redove i pokazali su se u odličnoj formi u posljednje vrijeme. Od nas očekujem da ćemo nastaviti s dobrom igrom u obrani te da će napad izgledati bolje u odnosu na prvu utakmicu s njima gdje smo promašili puno izglednih prilika za gol što nas je na kraju i koštalo bodova. Ovim putem pozivam sve ljubitelje rukometa da dođu na utakmicu te se nadam da se vidimo u što većem broju.” Subota, 2. prosinca u 18:30 u “Modecu”, KTC-Dubrava.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.