Strojomehanika Škledar uspješno završila EU projekt

Strojomehanika Škledar, vlasnika Darija Škledara, obiteljski je obrt koji je osnovan 1981. godine u Križevcima, od kada uspješno posluje u području obrade metala. Sa svojom tradicijom neprekinutog rada pune 42 godine, danas spada u jedan od najstarijih obrta na području grada Križevaca. Fokus je oduvijek, pa tako i danas, bio na proizvodnji gotovih proizvoda, gdje svoje proizvode prodaje na području cijele RH kao i u državama regije.

Strojomehanika Škledar bavi se proizvodnjom sljedećih proizvoda:

– ovjesnom opremom za svjetiljke javne rasvjete,

– rasvjetnih stupova,

– urbanom opremom za parkove,

– izradom čeličnih konstrukcija,

– opreme za cestovnu infrastrukturu

Svih ovih godina obrt njeguje odgovoran i pošten pristup prema svojim kupcima, kvaliteti proizvoda i rokova isporuke, što potvrđuje i certifikat po ISO 9001 normi. Obrt je uspješno završio EU projekt Jačanje konkurentnosti STROJOMEHANIKE ŠKLEDAR ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju kojim je izgradio novu radionu za proizvodnju metalne galanterije na lokaciji poduzetničke zone Gornji Čret u Križevcima. Trenutno postoji potreba za zaposlenicima u proizvodnji pa se zainteresirani mogu javiti osobno ili e-mailom.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program: Konkurentnost i Kohezija 2014. – 2020. Ukupna vrijednost projekta je 591.792,75 EUR, od čega je iznos EU potpore 197.734,49 EUR. Projektom je financirana izgradnja nove, energetski učinkovitije radione za proizvodnju bravarske galanterije, nabava novog stroja, digitalizacija poslovanja nabavom novih softvera i uvođenje sustava kvalitete po ISO 9001:2015 normi. Projekt je ulaganjem u zelene i digitalne proizvodne tehnologije omogućio povećanje proizvodnje, prodaje i izvoza te stvaranje novih radnih mjesta.  

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. Nitro Biber piše:

    Zaintersiranih ima,mislim,za zapošljavanje,ali ne za 800-900 eurokrema.Pozdrav svim “gazdama” koji bi polubesplatnu radnu marvu!

Komentari su zatvoreni.