Bruno Katavić izborio plasman u Tursku, Klara Katavić ponovno izvrsna

Članovi Karate Kluba “KTC Križevci” u sastavu Rudolf Rosler, Janko Širola, Luka Golački, Karlo Falat te Bruno i Klara Katavić nastupili su ovih dana na jakom međunarodnom turniru u Virovitici i ostvarili izvrsne rezultate. Bruno Katavić je osvojio brončanu medalju i kao najbolje plasirani kadet izborio odlazak u Tursku, kako bi s hrvatskom reprezentacijom sudjelovao na međunarodnom turniru u Konyi, gdje je nedavno održano europsko prvenstvo. Mladi je križevački borac primio i čestitke za fair play, pošto je u polufinalnom susretu s mađarskim predstavnikom na dosuđenu treću kaznu za kontakt ispravio suca i priznao da je kazna četvrta po redu te zaradio diskvalifikaciju koja ga je mogla koštati plasmana.

Klara Katavić je u konkurenciji juniorki osvojila srebrno odličje, nakon napete završnice s aktualnom brončanom natjecateljicom sa svjetskog prvenstva u Maleziji. Križevačka sportašica je vodila rezultatom 5:4 sve do zadnje sekunde kad je protivnici dosuđen poen kojim je susret završio neodlučeno, a preglasavanjem sudaca mlada je Križevčanka ostala bez najsjajnijeg odličja.
Turnir u Virovitici je ugostio 600 natjecatelja, što je bila dobra provjera za predstojeće prvenstvo Balkana u Kragujevcu, na kojem brat i sestra Katavić kao članovi reprezentacije nastupaju krajem ožujka.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.