Još jednom odgođena sanacija plinovoda

Još jednom je odgođena hitna sanacija plinovoda u pet ulica u centru i donjem gradu najavljena za danas poslijepodne, potvrdili su nam upravo iz Radnik-plina. Budući da je riječ o većem zahvatu, danas će se odraditi pripremni radovi i iskop zemlje, a plin će se zatvoriti tek sutra. Prema novoj obavijesti na stranici distributera Radnik-plin, stanari u ulicama kralja Tomislava, Matije Gupca, Nine Vavre, Petra Zrinskog i dio Trga Josipa Jurja Strossmayera bez plina bi trebali biti sutra, u utorak 14. studenoga od 8 do 15 sati.

Iako je jutros najavljeno da će se na plinovodu raditi danas, korisnici u navedenim ulicama poslijepodne će imati normalnu isporuku plina, a bez nje će, kako je najavljeno, biti sutra. Građani su već zbunjeni od čestih promjena termina radova, no potvrđeno nam je da se danas plin neće isključivati.

Ukoliko nakon završetka prekida imate poteškoće s korištenjem plina, molimo da nazovete našu dežurnu službu na broj telefona 048/ 716-197“, poručuje distributer plina Radnik-plin.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.