U subotu u RCTP-u IT predavanje o „cool SQL funkcijama za developere“

U subotu, 17. lipnja 2023. godine u Razvojnom centru i tehnološkom parku u Križevcima održat će se redovni mjesečni sastanak IT Community User Grupe Križevci, u sklopu kojeg će gostujuće predavanje na temu „Cool SQL funkcije za developere“ održati Damir Matešić, stručnjak za baze podataka zaposlen u zagrebačkoj tvrtki SPAN. Početak je zakazan za 17:30 sati, a ulazak je slobodan za sve zainteresirane.

Opis predavanja: MS SQL 2022 je ovdje. Možda još uvijek koristite stare verzije i niste sigurni zašto biste trebali nadograditi na novu verziju? Istražimo zajedno neke od novih funkcija koje nam je ne samo MS SQL 2022 donio sa sobom nego čak i neke starije verzije, a možda ih je vrijedno proučiti. Ovo predavanje će biti popraćeno mnogobrojnim primjerima.

Damir Matešić je dugogodišnji strastveni programer i stručnjak za Microsoft SQL Server. Certificirani je Microsoftov stručnjak za razne tehnologije. Vodi Hrvatsku grupu korisnika SQL Servera, utemeljitelj je i organizator #DataWeekender, popularne online konferencije u organizaciji grupe stručnjaka Microsoftovih podatkovnih platformi sa sjedištem u Europi. Trenutačno radi kao viši razvojni inženjer za baze podataka u Span d.o.o. Predavač je na raznim stručnim okupljanjima i konferencijama, a piše i blog.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. igre piše:

    zanimljiva tema svakako za programere

Komentari su zatvoreni.