Vikend akcijskih filmova i horora

Večeras u 20 i u nedjelju u 16 sati na programu Kina Križevci je akcijski spektakl Transformers: Uspon zvijeri. Ovaj znanstveno-fantastični film sedmi je iz serijala Transformeri, temeljen je na istoimenoj liniji igračaka. Ovaj put radnja je smještena u devedesete godine i pojavljuje se nova vrsta Transformera Maximali, koji će se uključiti u bitku između Autobota i Deseptikona.

U subotu u 16 sati prikazuje se Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet, drugi nastavak izuzetno nagrađivanog i hvaljenog hita Spider-Man: Novi svijet koji je na velike ekrane doveo svježi pristup najpopularnijem superheroju i mladog Milesa Moralesa kao novog Spider-Mana. Nakon ponovnog ujedinjenja s Gwen Stacy, Miles Morales, brooklynski prijateljski nastrojen Spider-Man iz susjedstva, katapultira se u drugi svemir gdje susreće tim Spider-ljudi zaduženih za zaštitu Multiverzuma. Ali kada se heroji sukobe oko toga kako se suočiti s novom prijetnjom, Miles se nađe suprotstavljen drugim Spider junacima i mora ponovno naučiti što znači biti heroj kako bi mogao spasiti ljude koje najviše voli.

U subotu od 20 sati prikazuje se horor Boogeyman, snimljenog prema kratkoj priči kralja žanra Stephena Kinga. Priča prati srednjoškolku Sadie i njezinu mlađu sestru Sawyer koje se oporavljaju od tragične smrti majke. Njihov otac radi kao terapeut i nastoji ne razmišljati o tragediji koja ih je zadesila. Kada se njegov očajni pacijent neočekivano pojavi u njihovom domu tražeći pomoć, za sobom ostavlja zastrašujući nadnaravni entitet koji radi plijen od obitelji i hrani se patnjom svojih žrtava. Sadie i Sawyer ubrzo shvate da ih opsjeda sadistička prisutnost u vlastitoj kući. Njih dvije borit će se da to dokažu ocu Willu bez čije pomoći bi moglo biti prekasno za spas.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.