Križevci u nedjelju dočekuju više od sto biciklista

Do danas traju prijave za rekreativni biciklistički maraton Granfondo Križevci 2023. koji će se voziti u nedjelju 4. lipnja kroz Koprivničko-križevačku i Varaždinsku županiju sa startom i ciljem na Strossmayerovom trgu u Križevcima. Utrku organizira Križevačka udruga biciklista, a za startninu od 25 eura osigurali su majice, finišerske medalje, okrijepu uz stazu, pakete sponzora i bon za obrok.

Dionica je duga 103 kilometra, vozi se državnim, županijskim i lokalnim cestama uz visinsku razliku od 1295 metara i motoriziranu pratnju organizatora. Natjecatelji moraju koristiti cestovne tehnički ispravne bicikle, dok električni ili kronometarski bicikli nisu dozvoljeni. Od obavezne opreme, moraju nositi zaštitnu kacigu na glavi i odjeću koja odgovara vremenskim uvjetima te bidon s vodom. Zasad je prijavljeno 111 biciklista i biciklistkinja iz Hrvatske i inozemstva.

Pozivamo sve građane da poprate bicikliste dok prolaze kroz njihova mjesta. Pozivamo i sve na oprez tijekom utrke kako bi sve prošlo u najboljem redu. Zahvaljujemo lokalnim vatrogasnim društvima koja će nam pomoći oko organizacije“, poručili su organizatori iz Križevačke udruge biciklista.  

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.