Prometna nesreća u centru Križevaca, teretnim automobilom udario pješaka na zebri i ozlijedio ga

Policijska uprava koprivničko – križevačka izvijestila je kako je u protekla 24 sata zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i četiri s materijalnom štetom. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometnih nesreća bile su: nepropisna vožnja unatrag (1), nepropisno kretanje (2), neprilagođena brzina kretanja (1) i nepropisno uključivanje u promet (1).

Što se nesreće s ozlijeđenom osobom tiče, policija navodi kako je jučer, 20. svibnja oko 11.40 sati, u Križevcima u Ulici Ivana Zakmardija Dijankovečkog 42-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom križevačke registarske oznake.

Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije se prijelazu približavao sigurnosnom brzinom tako da može zaustaviti svoje vozilo kako bi propustio 79-godišnjeg pješaka koji je prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Tom prilikom došlo je do udara vozila u pješaka, koji je pao na kolnik i zadobio ozljede. Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Vezano

Komentari su zatvoreni.