Vraćaju se poznati likovi – u kinu je novi nastavak Brzih i žestokih

Večeras u 20 sati i u nedjelju 21. svibnja u 16 sati u Kinu Križevci se prikazuje deseti film u sagi Brzi i žestoki, posljednje poglavlje jedne od najpoznatijih i najpopularnijih globalnih franšiza u kinematografiji, koja je sada u svom trećem desetljeću i još uvijek je snažna s istom glavnom glumačkom postavom i likovima kao i na početku. Tijekom mnogih misija i protiv nemogućih izgleda, Dom Toretto (Vin Diesel) i njegova obitelj nadmudrili su, iznervirali i nadmašili svakog neprijatelja na svom putu. Sada se suočavaju s najsmrtonosnijim protivnikom s kojim su se ikad suočili: zastrašujućom prijetnjom koja izranja iz sjena prošlosti, potaknuta krvnom osvetom i koja je odlučna razbiti ovu obitelj i uništiti sve-i svakoga-što Dom voli, zauvijek.

Crtić Drevna mišologija na rasporedu je u subotu od 17 sati. Na daleki put u drevnu Grčku vodi nas mlada i pametna mišica Pattie koja je oduvijek željela postati heroina. Pattie, uz mačka Sama, starog heroja Jasona i Argonaute, kreće u odvažnu potragu kako bi stanovnicima Yolcosa pružila pomoć u izradi kipa grčkog boga mora – Posejdona. Yolcos krasi spomenik Zeusu, ali ne i Posejdonu, što u njemu stvara strašnu ljubomoru koja prelazi u bijes. U žaru ljutnje Posejdon stanovnicima Yolcosa oduzima zlatno runo, koje im osigurava sretan i lagodan život, dajući im rok do kojeg moraju izgraditi i njegov spomenik. U pustolovini života hrabra se mišica suočava s najbizarnijim i najopasnijim stvorenjima iz doba mitologije.

U večernjem terminu u subotu u 20 sati na rasporedu je akcijski ratni film Na krilima časti. Inspiriran je nevjerojatno potresnom istinitom pričom o dvojici elitnih borbenih pilota američke mornarice koji na kraju postanu najslavniji vojnici mornarice tijekom „zaboravljenog” Korejskog rata.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.