Novinar koji je prijavio Gabrijelu Žalac večeras gostuje na novinarskoj tribini u Križevcima

U sklopu 19. Culture Shock Festivala, večeras se u Križevcima održava novinarska tribina na kojoj gostuje Andrej Dimitrijević, poznati istraživački novinar portala Telegram.hr.

Tribina počinje u 19 sati u prostorijama Kozmološkog centra na adresi Trg svetog Florijana 16, a tribinu će moderirati Silvia Novosel.

Andrej Dimitrijević je novinar koji je Gabrijelu Žalac prijavio OLAF-u. 2020. godine dobitnik je dviju nagrada Hrvatskog novinarskog društva, Nagrade Marija Jurić Zagorka za internetsko novinarstvo i Nagrade za istraživačko novinarstvo Jasna Babić, zbog serijala o imovini ministara Kuščevića i Kujundžića.

Ovaj istraživački novinar portala Telegram.hr i dalje marljivo kopa afere, a ponekad na diplomskom studiju novinarstva na Fakultetu političkih znanosti drži seminar Novinarstvo u međumedijskom okruženju. O istraživačkom novinarstvu, aferama u nepresušnoj močvari hrvatske politike i bliskim temama, u četvrtak na otvorenoj terasi Kozmološkog centra, podno križevačke zvjezdarnice, točno u 19 sati! Ako vremenski uvjeti ne dozvole, tribina će se održati na istoj lokaciji, ali u učionici u prizemlju.

Ulazak na tribinu je slobodan.

Vezano

Komentari su zatvoreni.