Uskoro otvorenje nove benzinske, kafića i samoposlužne autopraonice, traže i radnike putem natječaja

Križevci će uskoro postati bogatiji za još jedan benzinski servis. Tvrtka AGS otvara novu poslovnicu u gradu podno Kalnika u sklopu koje će se nalaziti Quick Shop trgovina s velikom ponudom artikala, Coffee time ugostiteljski objekt u kojem će se moći uživati ispijajući najfiniju kavu te Zoom samoposlužna autopraonica s radnim vremenom od 0-24h.

AGS otvorenjem nove poslovnice u Križevcima, u ulici Kralja Tomislava, nastavlja širenje svoje mreže benzinskih servisa. U ponudi će se osim premium drift i standardnih goriva, moći pronaći velika ponuda artikala, poput slatkiša, grickalica, pića ali i širok asortiman proizvoda za automobil koji uključuju program ulja i maziva, te raznolik asortiman proizvoda za njegu i čišćenje automobila.

Otvaranjem benzinskog servisa, ujedno će se otvoriti i nekoliko novih radnih mjesta. Zainteresirani se mogu prijaviti za radna mjesta: voditelj poslovnice, zamjenik voditelja i prodavač/konobar. Prijaviti se možete putem posaoags@ags.hr ili putem linka na web stranici Moj posao.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.