Film o kultnim tenisicama Air Jordan stigao u kino

Kino program počinje večeras u 20 sati filmom Air, priči o legendarnoj tenisici koja je oduševila Jordana i “spasila” Nike. Radnja filma nas vraća u razdoblje osamdesetih godina prošlog stoljeća. Matt Damon tumači lik Sonnyja Vaccara, Ben Affleck je u ulozi suosnivača Nikea, legendarnog Phila Knighta, Jason Bateman je u ulozi Roba Strassera – njegovog direktora marketinga, dok je Viola Davis u ulozi beskompromisne majke koja zna vrijednost neizmjernog talenta svog sina i košarkaškog fenomena koji će postati najveća sportska legenda svih vremena. U probijanju u društvo slavnih robnih marki jedna od ključnih figura postaje upravo Sonny Vaccaro, a koji je dobio naizgled jednostavan, a u praksi gotovo neizvediv zadatak: potpisati ugovor sa zvijezdom NBA koja će Nike učiniti prestižnim sportskim brendom. Na putu do njegovog potpisa Vaccaro se mora nositi s arogantnim Jordanovim odvjetnikom Davidom Falkom (u čijoj ulozi briljira Chris Messina) i igračevom majkom Deloris Jordan.

Iz Nintenda i Illuminationa dolazi novi animirani film inspiriran svijetom iz popularne igrice. Crtić Super Mario Bros na rasporedu je u subotu od 17 sati. Film su producirali osnivač i izvršni direktor Illuminationa Chris Meledandri i Shigeru Miyamoto iz Nintenda. Trailer nam pokazuje izgled Maria, Bowsera, Toada, Luigija i Kameka zajedno sa vojskom Koopa i Dry Bonesa. Tu su i ljuti pingvini koje smo redovno sretali u Super Mario video igricama, a mogu se čuti i neki likovi kako govore po prvi puta. S obzirom koliko veliku bazu obožavatelja Super Mario ima, usudili bi se reći i najveću u svijetu video igara budući da su generacije odrastale uz njega, Super Mario Bros. Film će nedvojbeno biti jedan od najvećih hitova 2023. godine. Kraljevstvo gljiva, stižemo!

U subotu od 20 sati Kino Križevci prikazuje četvrti nastavak velikog akcijskog spektakla John Wick: Chapter 4. Glavni junak John Wick suočava se s dosad najsmrtonosnijim protivnicima i otkriva put do pobjede nad Visokim stolom. Prije nego što uspije zaslužiti slobodu, Wick se mora suočiti s novim neprijateljem i moćnim savezima diljem svijeta, te silama koje stare prijatelje pretvaraju u neprijatelje.

U nedjelju i ponedjeljak nema projekcija. Ulaznice za sve filmove mogu se kupiti na blagajni kina i online na stranici Kino Križevci.

Vezano

Komentari su zatvoreni.