Glazbeni producent Teo Golub u timu nominiranih za nagradu Porin

Početkom veljače u Zagrebu je održano svečano proglašenje nominacija za Glazbenu nagradu „Porin“, koja će se ove godine dodijeliti 30. put otkad je ustanovljena 1993. godine, i to u čak 37 kategorija. Među nominacijama u kategoriji br. 9 za najbolji album elektroničke glazbe za nosač zvuka „Plavi avioni“, album prvijenac koprivničke kantautorice Anne Moor (pravim imenom Romane Pavliša), u producentskom timu našao se i križevački glazbenik Teo Golub.

– Moja uloga je bila aranžman i produkcija za pjesme „Plavi Avioni“ i „Genovia“, no postoji još puno pjesama na albumu, stoga prvenstveno treba čestitati i ostatku tima koji je radio na većini albuma, ali lijepo je priznanje i poticaj za dalje, istaknuo je Golub još kolegu Marina Hraščaneca te duo Pocket Palma, koji čine Anja Papa i Luka Vidović, kao dio nominiranog tima glazbenih producenata. Izdavač albuma je Intek Music.

Golubu je ovih dana u ruke stigao i službeni certifikat o nominaciji za „Porina”, za što sam ističe: „Generalno nisam lud za glazbenim nagradama jer mi to nije primarni cilj, ali ako dođe, dobro je došlo“. U istoj su kategoriji također nominirani Pocket Palma s albumom „Atomi Rework“ i Aklea Neon s albumom „Dođi na joji“. Mjesto i vrijeme održavanja svečanosti dodjele nagrada na jubilarnom, 30. „Porinu“ još nisu službeno poznati.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.