Novi show Tarika Filipovića “SEX & GLAD” povodom Dana žena u Križevcima

11

Doktor seksologije, profesor i playboy, kojeg je utjelovio omiljeni glumac Tarik Filipović, vodi gledatelje na uzbudljivi safari kroz prašumu pojmovlja iz područja ljudske seksualnosti. Koliko god živimo u hiperseksualiziranom dijelu svijeta, toliko je još uvijek ova tema mnogima u sferi tabua. “SEX & GLAD – Doktor za one stvari” je predstava koja služi upravo detabuiziranju tih područja ljudske prirode. Križevačka publika imat će priliku vidjeti ovu predstavu uživo 5. ožujka u Velikoj dvorani Hrvatskog doma.

Naravno, kao i u komičnim prethodnicama i uspješnicama u kojima je Tarik sudjelovao kao autor i glumac (Predsjednici&Ca, Spektakluk, Magic Act Show, Ćiro…), tako je i ovom monoshowu primarni zadatak publiku opustiti, educirati, zabaviti i nasmijati. Jer, smijeh je najpouzdaniji i najučinkovitiji lijek u ova impotentna vremena. Publika će upoznati, ili prepoznati vrste seksualnih odnosa, seksualnih pomagala, ali i seksualne prepreke koje će se pokušati otkloniti.

Predstava je multimedijalna i interaktivna, u formi kolažnog showa nudi red pjesme, red plesa i više redova urnebesne zabave inspirirane ovom vječno intrigantnom temom. Sam tekst baziran je na više dramskih, socioloških i antropoloških predložaka, a kompilirali su ga Tarik Filipović i dramaturginja Nina Skorup, uz redatelja Marija Kovača.

Ulaznice su dostupne već od 10 eura, a mogu se kupiti online na web stranici Entrija, kao i u poslovnici Mail Boxes Etc. u Ulici bana Josipa Jelačića 1.

Vezano

Komentari su zatvoreni.