Paket24 Premijer liga – Križevčani dočekuju Porečane

Rukometaši KTC-a odigrali su neodlučeno u Kutini, premda su bili na pragu pobjede. No, bod u gostima mogao bi biti itekako vrijedan u daljnjem razvoju situacije u donjem dijelu ljestvice. U ogledu s Moslavinom nastupili su bez tri prvotimca, Markovića, Ostarčevića i Prezelja, ali su, unatoč “kraćoj klupi”, izborili bod.

Prije utakmice u Kutini bili bismo itekako zadovoljni bodom, a ovako ostaje žal s obzirom na tijek utakmice i prigodu za puni plijen. Prate nas, nažalost, kao i prethodnih sezona, problemi s ozljedama i bolešću igrača.

Osim Roberta Markovića zbog srčanih tegoba, u Kutini smo nastupili i bez iskusnog Vladimira Ostarčevića koji je na antibioticima zbog gnojne angine, a vratar Luka Prezelj nije igrao zbog obveze na radnom mjestu. Probleme sa šakom ima mladi Marin Celovec. No, igramo doma s Porečom i nastojat ćemo, unatoč svemu, razveseliti naše vjerne navijače“, poručio je trener KTC-a Dalibor Sokač.

Do kraja polusezone preostaju im domaći ogledi s Porečom i Bjelovarom i gostovanje u Osijeku. Utakmica s Porečom igra se u subotu u 18:30, a sudit će najbolji svjetski par Gubica i Milošević. Poreč je treći na ljestvici Lige B s 15 bodova, a KTC peti sa 7 bodova.

U subotu nas čeka utakmica protiv Poreča koji je zapravo i osigurao Ligu za prvaka. Odlična ekipa koja je već dugo godina u vrhu Premijer lige. Nama je, nakon dobre utakmice i boda u Kutini, želja nastaviti skupljati bodove i pokušati izboriti ostanak u Premijer ligi“, rekao je igrač KTC-a Davor Maričić.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.