S Moslavinom bez Markovića

Rukometaši KTC-a nastupit će u nedjelju u 11. kolu Paket24 Premijer liga u Kutini bez Roberta Markovića. Njega neće biti u postavi do kraja polusezone zbog srčanih tegoba. Nadamo se da će sve biti u redu s popularnim lijevim krilom križevačke momčadi.

To je otežavajuća okolnost za trenera Dalibora Sokača koji nam je rekao da će se morati tomu prilagoditi. “U Kutini idemo na pobjedu. Nema tu puno filozofiranja. Morat ćemo negdje osvojiti bodove na strani za mirniji nastavak sezone, ili u Kutini ili u Osijeku“, rekao je Sokač. Utakmicu je najavio i Darko Mršić.

Očekuje nas, zasigurno, čvrsta utakmica od iznimnog značaja za jedne i za druge zbog prenošenja bodova u Ligu za ostanak. Moslavina se pojačala i promijenila trenera što je pozitivan šok i što se i vidjelo u utakmici s Trogirom. Analizirat ćemo ih i pripremiti se za utakmicu što bolje možemo te se nadamo pobjedi“, naglašava Mršić.

KTC je, podsjećamo, 1. listopada na svom parketu nadjačao Moslavinu 27:26. Križevčani su dosad osvojili 6, Kutinjani 5 bodova. Utakmica Moslavina-KTC igra se u nedjelju u 15 sati uz izravan prijenos u programu Sportske televizije.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.