Raspored projekcija u Kinu Križevci

Romantičnom komedijom s Julijom Roberts i Georgeom Clooneyjem u petak u 20 sati počinje vikend program u Kinu Križevci. U filmu Karta za raj u ulozi rastavljenog bračnog para u zajedničkoj misiji, Roberts i Clooney će pokušati spriječiti svoju zaljubljenu kćer da napravi istu grešku koju su oni napravili – udati se. Bivši supružnici sreću se u avionu na putu prema Baliju. Njihova kći se udaje za tipa kojeg je tek nedavno upoznala, a kako je i njihova priča slično započela, oni je žele spriječiti u tome. Odmor na jednom od najljepših mjesta na svijetu njih dvoje provode u svađi, no indiciraju li stalne trzavice neku preostalu kemiju? I hoće li zaustaviti kćer od onog što oni smatraju pogreškom?

U stalnom terminu za crtić, u subotu u 17 i nedjelju u 10 sati, ovaj se vikend prikazuju Otpisanci. Op i Ed su brat i sestra – slatke, krznene životinje u obliku krafne koje žive na Galapagosu. Ova dva ljupka stvorenja igrom slučaju krenu na put kroz vrijeme, od 1835. pa sve do danas. Upoznaju sva čuda modernog svijeta i upoznaju psa koji im pokušava pomoći da shvate gdje se uopće nalaze. Odvodi ih u muzej u kojem na svoj užas saznaju da je njihova vrsta izumrla upravo kada su njih dvoje krenuli na put kroz vrijeme. Op i Ed shvaćaju da se po svaku cijenu moraju vratiti u svoje vrijeme i spasiti svoje pripadnike od izumiranja.

Neka ljubav, ubojstvo i zavjera počnu. Dobitnik nagrade Oscar Christian Bale, dvostruko nominirana za nagradu Oscar Margot Robbie, John David Washington i mnogi drugi glume u filmu Amsterdam hvaljenog scenarista i redatelja Davida O. Russella. Fascinantna i bogato zamršena priča koja s fikcijom briljantno isprepliće povijesne činjenice jedne od najšokantnijih tajnih zavjera u povijesti SAD-a. Film se prikazuje u subotu u 20 sati, a ulaznice za sve projekcije mogu se rezervirati na kino.krizevci.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.