U petak na Culture Shocku kreativci imaju riječ

Što su to kreativne industrije? Koliko u biznisu znači talent, a koliko koncept? Kako balansirati poslovni i obiteljski život? Je li Hrvatska zemlja mogućnosti ili zemlja prepreka? Odgovore na ova i brojna druga pitanja pokušat ćemo uz šalicu kave ili kriglu piva doznati na ovotjednoj tribinu koja se održava u sklopu 18. Culture Shock Festivala.

“Odgovore ćemo pokušati saznati od naših govornika, redom uspješnih poduzetnika sa zanimljivim karijerama. Ekskluzivno na Culture Shock Festivalu po prvi puta u Križevce dovodimo Anu Šerić, umjetnicu i vlasnicu brenda inovativnih suvenira BiteArt, Aleksandra Vrhovca, glazbenika, renesansnog čovjeka i vlasnika tvrtke Wizz Pickups, te Mladena Bošnjaka, game developera, 3D modelera i kreatora nagrađivane horror igre „Go Home Annie“ čiji je demo prije par tjedana izašao na platformi Steam i dostupan je za besplatno preuzimanje”, najavio je event Ivan Ivanović iz udruge P.O.I.N.T., koji će ujedno i moderirati tribinu.

“Pridružite nam se u ugodnom ambijentu caffe bara „Bull 23“ na adresi Drage Grdenića 7 u Križevcima u petak, 7. 10. u 19 h i uz čašicu omiljenog pića poslušajte zanimljive priče naših govornika”, pozivaju iz udruge P.O.I.N.T., organizatora festivala.

18. Culture Shock Festival organizira Udruga P.O.I.N.T., partneri festivala su Gradska knjižnica Franjo Marković, Pučko otvoreno učilište, Turistička zajednica Grada Križevaca i Zaklada za lokalni razvoj i solidarnost “Volim Križevce”, a pokrovitelji festivala su Grad Križevci, Ministarstvo kulture i medija te Koprivničko-križevačka županija.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.