Matija svira Arsena – nabavite ulaznice za koncertni spektakl u Križevcima

Posljednjeg dana rujna, Culture Shock Festival u Križevce dovodi pravu glazbenu poslasticu. Točno deset godina nakon nastupa Arsena Dedića na Culture Shocku, Matija Dedić izvodi album “Matija svira Arsena”. Koncert je na rasporedu 30. rujna u Velikoj dvorani Hrvatskog doma, a početak je zakazan za 20 sati.

Matija je odabrao 12 pjesama svog oca i stvorio antologijski album “Matija svira Arsena” koji nakon sedam godina još uvijek nije izgubio na svježini. Prije nešto više od šest godina osvojio je šest Porina s albumom “Matija svira Arsena”, a glazbeni kritičar Zlatko Gall ocijenio je: “Takvu je posvetu ćaći mogao napraviti samo sin. Ne samo zbog emocija koje su utkane u svaku odsviranu notu ovog intimističkog klavirskog zapisa već i zbog istog genskog materijala. Ili, najjednostavnije rečeno, talenta koji su podijelili Dedići senior i junior”.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl mogu se kupiti online na Entrio.hr ili u poslovnici Mail boxes Etc. (Ul. bana Josipa Jelačića 1, Križevci). Link za kupovinu ulaznica online putem je sljedeći:

https://www.entrio.hr/event/matija-dedic-matija-svira-arsena-culture-shock-festival-2022-12138

Early bird ulaznice mogu se kupiti već za 30 kuna. Nakon što se rasproda taj kontingent, cijena raste na 40 kuna, dok će na dan koncerta ulaz biti 50 kuna.

18. Culture Shock Festival organizira Udruga P.O.I.N.T., partneri festivala su Gradska knjižnica Franjo Marković, Pučko otvoreno učilište, Turistička zajednica Grada Križevaca i Zaklada za lokalni razvoj i solidarnost “Volim Križevce”, a pokrovitelji festivala su Grad Križevci, Ministarstvo kulture i medija te Koprivničko-križevačka županija.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.