Raspored projekcija u Kinu Križevci

Ljubavna drama Poslije svega: Zauvijek sretni snimljena je prema bestseleru spisateljice Anne Todd, koji je proglašen globalnom senzacijom, u petak u 20 sati u Kinu Križevci donosi priču o ljubavi i strasti dvoje mladih. Ljubav Tesse i Hardina oduvijek je bila komplicirana, život im se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući poslušati čak i najdobronamjernije savjete, uvjereni da njihova ljubav ne priznaje nikakve granice. Tessa više nije slatka, jednostavna, dobra djevojka kakva je bila kad je upoznala Hardina. Ostalo je samo još jedno pitanje – jesu li i dalje stvoreni jedno za drugo? Odgovor doznajte u Kinu Križevci.

U subotu u 17 i u nedjelju u 10 sati na rasporedu je crtić “Vatreno srce“. Šesnaestogodišnja Georgia Nolan želi krenuti stopama svog oca i sanja o tome da bude prva vatrogaskinja na svijetu. Kad misteriozni piroman počne paliti seriju podmetnutih požara po Broadwayu, njujorški vatrogasci počinju misteriozno nestajati. Gradonačelnik New Yorka poziva Georgijina oca iz mirovine da vodi istragu o nestancima. Očajnički želeći pomoći ocu i spasiti svoj grad, Georgia se prerušava u mladića zvanog “Joe” i pridružuje se maloj skupini hrabrih vatrogasaca koji pokušavaju zaustaviti piromana.
Film je posvećen svim hrabrim vatrogaskinjama i vatrogascima i slavi ustrajnost, hrabrost i timski rad. Glasove su likovima posudili i djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba.

U subotu 17. rujna u 20 sati prikazuje se film za sve ljubitelje adrenalina Pad. Nakon što Dan pogine penjući se na Rocky Mountains, njegova djevojka Becky i njezina prijateljica Hunter odluče se popeti na golemi komunikacijski toranj, visok više od 600 metara, s kojeg žele baciti Danov pepeo. Na znatnoj udaljenosti od tla, kada dio istrošene konstrukcije tornja otpadne, njihov se uspon nepovratno zakomplicira. Ne mogu sići, ni tražiti pomoć putem mobitela, jer su totalno odsječene od civilizacije i mobilnog signala. Neće imati drugog izbora nego boriti se za preživljavanje. Ulaznice za sve projekcije mogu se rezervirati na stranici kina.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.