Križevčani i PPD Zagreb danas otvaraju prvenstvo

Natjecateljsku sezonu u najvišem razredu hrvatskog rukometa danas otvaraju višestruki prvaci Hrvatske, PPD Zagreb, i križevački KTC koji je ostvario povijesni klupski uspjeh. Naš trener Dalibor Sokač svima će dati priliku da uživaju u igri s velikim dečkima.

Nemamo se što uspoređivati sa Zagrebom. Zna se dobro što su oni u hrvatskom i europskom rukometu. Najbitnije je da su svi igrači zdravi, da kucnem o drvo, oporavio se Tandara od koronavirusa, priključio se i Jurakić nakon operacije slijepog crijeva. Nama prvenstvo, uistinu, počinje od 2. kola i domaćeg ogleda s Trogirom. Odradit ćemo utakmicu sa Zagrepčanima maksimalno odgovorno i za nas je ključno da nitko ne zadobije neku neželjenu ozljedu” ,rekao je trener Dalibor Sokač. Jedan od KTC-ovih junaka u kvalifikacijskoj utakmici s Umagom i plasmanu u Premijer ligu je Matija Perajica.

Prva sezona u Premijer ligi i prvo kolo sa Zagrebom, zanimljiv i simpa podatak za povijest kluba. O Zagrebu ne treba trošiti puno riječi, najbolja momčad Hrvatske u šali i zbilji. Za nas Premijer liga kreće s 2. kolom protiv Trogira u Križevcima. Premijer liga predstavlja izazov i novi poticaj za ekipu. Želja je ostaviti pristojan dojam dostojan najvišeg ranga natjecanja u Hrvatskoj. Nema pompe, niti nerealnih planova i ciljeva, samo pozitivno uzbuđenje pred natjecanje i želja za igrom. Ekipa jedva čeka početak utakmica, dosta je priprema, za sada smo svi zdravi i nadam se da će tako ostati i do kraja“, rekao je Perajica. Utakmica između PPD Zagreb i RK KTC igra se danas od 17:30.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.