Sportski kraj tjedna – od polumaratona do skejtanja

Brojna sportska događanja na različitim gradskim lokacijama pripremili su križevački sportaši za subotu 10. rujna. Dan će započeti akcijom „Sigurno u školu s HAK-om“ na Strossmayerovom trgu u kojoj mogu sudjelovati djeca iz dječjih vrtića i učenici prvih razreda osnovnih škola. Od 9 sati djeca će prolaziti poligonom na biciklima, triciklima, romobilima i ili rolama, a nakon toga slijedi glazbeno-scenski nastup Križevačkih mažoretkinja i Gradskog puhačkog orkestra Križevci.

U 10 sati pucnjevi će označiti start utrka 13. Županijskog polumaratona “Kalnik-Križevci 22-Ktc” i to polumaratoncima na kalničkom Trgu S. Radića, a sudionicima 3. Križevačke osmine na Strossmayerovom trgu. Cilj obje utrke, kao i proglašenja i podjela nagrada trkačicama i trkačima bit će na Gradskom stadionu u Križevcima.


Na stadionu će od 12:30 nastupiti i najmlađi trkači u dječjoj utrci „Radost trčanja“ na 60, 100, 200 i 300 metara.
Nakon utrka, u popodnevnim satima u Skate parku u Ulici Franje Tuđmana održat će se Skate and fun natjecanje koje će okupiti natjecatelje i suce iz Hrvatske i inozemstva kao i sve hrvatske skateboard klubove. Osim natjecanja, organizator Skateboard klub Shpaolin pripremio je i prigodni glazbeni program.

Na teniskim terenima TK Križevci cijeli dan će se igrati već tradicionalni turnir pojedinaca koji se ove godine igra u dvije kategorije – mlađi od 40 i stariji od 40 godina. Svaki natjecatelj odigrat će najmanje dva meča i dobit će ručak. Prijave na broj 091 3021989 (Kiki) traju do petka u 20 sati kad će se ždrijebom odrediti parovi. Kotizacija iznosi 30 kn za članove i 50kn za nečlanove kluba.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.