Muškarac ozlijeđen u prometnoj nesreći pored Križevaca

Na podrušju Policijske uprave koprivničko – križevačke zabilježena je jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i to u okolici Križevaca.

Kako se navodi u dnevnom policijskom izvješću, jučer, 23. kolovoza, oko 21.05 sati, u Svetom Petru Čvrstecu 54-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozač je vozilom sletio van kolnika i udario betonski most kolnog ulaza. Vozač je ozlijeđen, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Nešto ranije, oko 18.30 sati, u Križevcima u Ulici Matije Gupca 73-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mazda križevačke registarske oznake. Prilikom skretanja na parkirno mjesto nije se uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu, ne vodeći pritom računa o položaju vozila te o smjeru i brzini kretanja, uslijed čega je vozilom udario u parkirani osobni automobil Golf. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.