Pub inKVIZicija prvi puta pod zvijezdama, prijavite svoju ekipu i testirajte znanje na novoj lokaciji

Parking i pozornica bivšeg ljetnog kina ugostit će 30. izdanje najpopularnijeg križevačkog kviza

Sigurno vam je dosta ljetnih partyja, sunca, mora, plaže i turističke gnjavaže? Ako je odgovor potvrdan pa i ako nije, zreli ste za bonus program, i to u Križevcima. Prvi put otkad je svijeta i vijeka Pub inKVIZicija ide open-air. Popularna igra dovrtjela se do 30. izdanja i za veliki jubilej uprizoruje se pod zvijezdama.

U subotu 27. kolovoza 2022. od 20 sati, na pozornici i parkingu kod bivšeg ljetnog kina na Trgu sv. Florijana 16, iza zgrade knjižnice, odnosno pored glavnog ulaza u Pučko otvoreno učilište i pored Kozmološkog centra, Udruga P.O.I.N.T. organizira nadmetanje u znanju i mudrovanju. Stolove za ekipe osiguralo je Pučko otvoreno učilište, dok su organizatori osigurali i ugostiteljsku ponudu, kako natjecatelji ne bi ostali uskraćeni za osvježenja tijekom u smiraj kolovoza.

InKVIZitorsko ukazivanje pod križevačkim večernjim nebom dio je 18. Culture Shock Festivala koji donosi obilne doze kulture i edukacije tijekom kraja kolovoza, cijeloga rujna i dijelu listopada!

Prijave za sudjelovanje na jubilarnom plenumu primaju se na pubinkvizicija@udruga-point.hr kamo svaki tim mora poslati svoje ime i imena do najviše 4 osobe. Rok za slanje prijava je petak 26. kolovoza 2022. do 11 sati, a kapacitet prvog inKVIZiranja na otvorenom je 15 timova.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.