Mlada vozačica ozlijeđena u prometnoj nesreći u Koprivničkoj ulici

Na podrućju policijske uprave koprivničko – križevačke jučer su zabilježene dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, od čega jedna u Križevcima.

Kako je policija navela u redovitom dnevnom izvještaju, jučer, 11. svibnja oko 6.40 sati, u Križevcima u Koprivničkoj ulici 20-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Škoda križevačke registarske oznake u smjeru Koprivnice. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu prednjim djelom vozila udarila je u stražnji dio osobnog automobila Citroen Jumper križevačke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 23-godišnji vozač. U prometnoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Pored ove, u Križevcima se jučer dogodila još jedna prometna nesreća. Oko 13.42 sati, u Ulici Nikole Tesle na parkiralištu, 32-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Fiat Punto križevačke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unatrag vozilom je udarila u propisno parkirani osobni automobil Audi. Nakon što je prouzročila prometnu nesreću vozačica je vozilom napustila mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.