Tri prometne nesreće u Križevcima, jedna osoba ozlijeđena

Policijska uprava koprivničko – križevačka izvijestila je kako su tijekom jučerašnjeg dana zabilježene tri prometne nesreće na području Križevaca, od čega jedna s ozlijeđenom osobom.

Prva nesreća dogodila se oko 8.50 sati, kada je na cesti Križevci – Sveta Helena 21-godišnji vozač upravljao pod utjecajem alkohola od 1,11 promila osobnim automobilom BMW križevačke registarske oznake u smjeru Svete Helene. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika u lijevi putni jarak. U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Nakon toga, oko 13.45 sati, u Križevcima na Trgu J.J. Strossmayera osmogodišnjak je upravljao biciklom i kretao se nogostupom te uključivao na kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza, a da nije propustio sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje, odnosno osobni automobil Mercedes zagrebačke registarske oznake, kojim je upravljao 59-godišnji vozač u smjeru u smjeru Trga Sv. Florijana. Tom prilikom osobni automobil je udario u bicikl te je dijete palo na kolnik. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 
Za kraj, oko 15.30 sati, u Križevcima u Ulici kralja Tomislava na parkiralištu 51-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobil Opel križevačke registarske oznake. Tom prilikom vozilom je udarila u parkirani osobni automobil Golf križevačke registarske oznake. Nakon što je prouzročila prometnu nesreću vozačica je vozilom napustila mjesto događaja, naknadno je pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.