Mjere ublažene, Kinu Križevci dopušten maksimalan broj posjetitelja

Uskoro će biti godinu dana od otvorenja Kina Križevci, a ljubitelji filmova te Pučko otvoreno učilište koje upravlja Kinom Križevci, konačno će na raspolaganju imati puni kapacitet dvorane. Naime, u četvrtak su popustile brojne epidemiološke mjere na razini države, a jedna od njih odnosi se i na rad kina.

“Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 17. 3. 2022. u Kinu Križevci dopušten maksimalan broj gledatelja. Molimo Vas da se i dalje vodite sustavom rezervacije te poštujete sve ostale važeće epidemiološke mjere”, objavili su iz križevačkog kina.

Kako je potvrđeno za naš portal, posjetitelji će, barem zasad, morati nositi maske, no puni kapacitet od 82 mjesta bit će na raspolaganju za projekcije koje slijede. Podsjetimo, u vrijeme otvaranja novog Kina Križevci, epidemiološke mjere dozvoljavale su svega 25 posjetitelja, da bi kasnije taj broj porastao na 35.

Građani željni odlaska u kino, svoje ulaznice mogu rezervirati putem stranice kino.krizevci.hr, na kojoj mogu vidjeti i sve informacije o filmskim projekcijama koje su na rasporedu prikazivanja.

Vezano

Komentari su zatvoreni.