Savladali program o svjesnijoj komunikaciji

Desetak polaznika uspješno je savladalo radionicu socijalnih vještina pod nazivom “Svjesnija komunikacija – šalabahter za svakodnevicu” koju je proteklog vikenda organizirala udruga P.O.I.N.T. u sklopu projekta Future Hub Križevci. Predavačica psihologinja Ivona Hrg Lalić polaznicima je pomogla da unaprijede svoje komunikacijske vještine te otkrila kako njihova prošlost utječe na stil njihove komunikacije danas.

Iako govor, glas i razgovore smatramo posve prirodnom pojavom, govor tijela, samouvjerenost, jačina glasa ili kontrola emocija razlikuju one uspješnije od manje uspješnih komunikatora, a veće šanse za poslovni uspjeh imaju oni koji znaju bolje komunicirati. Upravo zato, Future Hub Križevci već priprema nove besplatne radionice na sličnu temu sa zanimljivim predavačima za sve one koji žele unaprijediti svoje vještine kako bi bili uspješniji u poslovnom i privatnom okruženju. Informacije o svim aktivnostima u sklopu projekta objavljuju se na stranici Future Huba Križevci.

Vrijednost projekta Future Hub Križevci je 1.779.092,12 kuna koje su odobrene iz operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali u sklopu natječaja „Prostori sudjelovanja – Razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“. Projekt Future Hub Križevci sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izložena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Udruge P.O.I.N.T. Križevci i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.