Aktivni i po zimi – počinje Križevačka kros liga

Škola trčanja Križevci ove godine, po prvi put, organizira trkačku kros ligu s namjerom poticanja i održavanja motivacije za treniranje tijekom zime te dodatne popularizacije rekreativnog trčanja u Križevcima. Zamišljeno je da se trči u pet kola, nedjeljom svaka dva tjedna počevši od 28. studenoga i sudjelovati mogu svi koji žele, neovisno o članstvu u sportskim klubovima.

Okupljat ćemo se na Gradskom stadionu ispred prostorija Atletskog kluba oko 9.30 i zajedno odlazimo na start. Utrke počinju u 10 sati, prvo i zadnje kolo trčat će se po Ratarskoj šumi na dionici dugoj 6 kilometara, a sva ostala kola su iznenađenje. No neće biti utrke dulje od 7 km ni kraće od 1500 metara“, najavio je trener Škole trčanja Alen Pavliček. Startnina za svako kolo iznosi 20 kuna i uključuje organizaciju natjecanja, startni broj, mjerenje vremena, fotografa i okrjepu nakon svakog kola. Bez obzira na rezultat, svi startni brojevi nakon svakog kola sudjeluju u tomboli.

Osim trkača, natjecat se mogu i nordijski hodači, a zanimljivo je da se u svakom kolu skupljaju bodovi pa će najuspješniji natjecatelji po kategorijama dobiti medalje, poklon pakete i prijelazni pehar.

1. kolo – 28.11.21. –> Ratarska šuma (6km)


2. kolo – 12.12.21. –> iznenađenje


3. kolo – 26.12.21. –> iznenađenje


4. kolo – 09.01.22. –> iznenađenje


5. kolo – 23.01.22. –> Ratarska šuma (6km)

Svi natjecatelji na startu moraju imati zaštitne maske i pridržavati se epidemioloških mjera, a organizator najavljuje i mogućnost uvođenja covid-potvrda. Dobra zabava i zdravo druženje na svježem zraku su zagarantirani, a natjecateljski duh – poželjan. Prijave su već otvorene ovdje.




20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.