Trčati se mora – Križevčani osvajaju medalje i kupaće gaćice

Iako su počeli godišnji odmori, polaznici križevačke Škole trčanja ne odmaraju. Svakog vikenda ime grada i kluba predstavljaju na barem jednoj utrci, a sve češće i na nekoliko njih. U subotu su Marko Horvat i Željko Kantar bili u Štrigovi, na prvom izdanju utrke Stridon run gdje su nastupili u utrci građana na 2300 metara, dok je Marko trčao i u nedjelju u selu Gačice na 1. Trail utrci v Gačicama i osvojio prvo mjesto u svojoj kategoriji, drugo mjesto ukupno na 3 km, no najvažnije – osvojio je kupaće gaćice.

U Gačicama su kratku utrku od 3 km trčale Ana Dubravec i Lucija Šikić, kojoj je ovo bila prva utrka, stazu od 6.7 km pod nazivom “kratke gaće” bez problema je odradila Ivana Dubravec, dok je iskusni trkač Igor Kuzmić trčao najdulju stazu “duge gaće” od 18 km.

Prošlog vikenda Križevčani su trčali na 4. utrci općine Mala Subotica i to Anamaria i Danijela Gudić, Marko Horvat i Sandra Kantar na stazi od 3.4 km, dok su Renata Smojver i Željko Kantar odradili dulju stazu od 7.3 km. Mlada atletičarka Anamaria Gudić završila je na postolju s drugim mjestom u kategoriji kadetkinja.

Uz sve te utrke po bližoj i daljoj okolici, križevački trkači amateri uspješno su odradili i virtualnu ljetnu ligu Hrvatska trči u kojoj su četiri tjedna trčeći po novoj atletskoj stazi skupljali kilometre za jednu od skupina u kojoj su se prepoznali – Mračnjaci, Brdaši, Ravničari i Optimisti.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.