(FOTO) Održana prva aktivnost hodanja u sklopu programa “Rekreacijom do zdravlja”

Grad Križevci uz potporu inicijative Zdravo Križevci te stručnih osoba voditelja programa, organizirao je nekoliko aktivnosti sa svrhom rekreacije građana. Uz poštivanje epidemioloških mjera te uz ograničen broj sudionika, jučer je održano „Hodam danas za zdravije sutra!“, ruta hodanja od gotovo 6 km u trajanju od 2 sata. Građani su uz vođenje prof. Darinke Šimunčić hodali od Strossmayerovog trga do Park šume Župetnica i natrag.

Na samom početku građane je pozdravio gradonačelnik Mario Rajn, zahvalio je voditeljici Darinki Šimunčić na sudjelovanju te inicijativi Zdravo Križevci. Proizvodi članova ove inicijative pripremljeni su za sudionike današnjeg hodanja. Zbog velikog interesa, a ograničenog broja sudionika, organiziran je još jedan termin hodanja već u subotu 15. svibnja. Hodanje u dva termina unutar programa „Rekreacijom do zdravlja“ prva je od planirane 4 aktivnosti hodanja, po jedna u svakom godišnjem dobu. Za građane koji će sudjelovati u svakom hodanju, bit će pripremljene prigodne nagrade.

Kroz program „Rekreacijom do zdravlja“ građani mogu besplatno sudjelovati i u fitness treningu na otvorenom, jogi, a bit će organizirana i biciklijada. Svoje sudjelovanje potrebno je najaviti na broj telefona 099/585-7307.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.