SDP predstavio kandidatkinju za zamjenicu gradonačelnika

Križevčanka Valerija Golubić bit će dogradonačelnica ako na lokalnim izborima u svibnju pobijedi SDP-ov kandidat Marko Katanović, objavljeno je danas na konferenciji za medije. Dosad nije bila politički aktivna, nije članica niti jedne političke stranke, no godinama je, kaže, aktivno pratila što se u gradu događa i kako se njime upravlja.

Zato sam odlučila izaći na ove lokalne izbore. Ovu kandidaturu doživljavam vrlo ozbiljno, predstavlja mi veliki izazov s kojim sam se spremna uhvatiti u koštac“, rekla je Golubić predstavljajući se. Već 25 godina radi u javnom bilježništvu pa je, s obzirom na prirodu tog posla, upoznata s pravnim i administrativnim poslovima grada.

Kao zamjenica gradonačelnika, najavljuje, radit će na boljoj koordinaciji i boljem protoku informacija između gradskih službi, ustanova i tvrtki te na komunikaciji s građanima.

Cijeli život radim s ljudima, mislim da sam dobra u interakciji s njima. Kako će novi fokus uprave biti ljudi i njihove potrebe, mislim da ću se u tome jako dobro snaći“, poručila je SDP-ova kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Valerija Golubić.

Vezano

Komentari su zatvoreni.