Pripremljen bogat program povodom Međunarodnog dana žena

Grad Križevci u suradnji s Gradskom knjižnicom „Franjo Marković“ Križevci i ove je godine pripremio prigodan program povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena.

Tako će Gradska knjižnica „Franjo Marković“ Križevci na sam Dan žena, 8. ožujka od 13,00 do 19,00 sati za sve nove korisnice omogućiti besplatno učlanjenje u Knjižnicu. Također, isti će dan u Knjižnici biti otvorene dvije izložbe „Strašne žene“ i „Čarobna heklica“.

Od 12,00 sati u centru Križevaca dijelit će se prigodna čokoladna srca svim ženama, a navečer u 19,00 sati na stranici www.krizevci.hr i putem Facebook stranice Grada Križevaca prikazat će se virtualno edukativno predavanje psihologinje Ivane Sopić Lumezi pod nazivom „Predrasude i žensko mentalno zdravlje“.

Predavanje se održava online s obzirom na nemogućnost većeg okupljanja radi sprječavanja bolesti COVID-19 i kako bi predavanje online putem bilo dostupno svim ženama.

Ovogodišnji Međunarodni dan žena odvija se pod sloganom Choose to Challenge o kojoj se može više pročitati na sljedećoj poveznici:  https://www.internationalwomensday.com/theme.

Vezano

Komentari su zatvoreni.