Dječji vrtić Križevci upise u vrtić provodit će online

Prijava Dječjeg vrtića Križevci odobrena je za uspostavu elektroničkog sustava za upise u sklopu projekta Ministarstva uprave „Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“.

Projektom će se digitalizirati proces upisa u vrtić što će roditeljima omogućiti upis u programe vrtića elektroničkim putem putem sustava e-Građani. Osim toga, projekt će omogućiti i modernizaciju sustava matičnih podataka koji se prikupljaju tijekom obrazovnog procesa te uspostaviti izvještajni sustav za nadležne institucije (osnivače vrtića kao ustanova ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, ministarstva i dr.).

Dječji vrtić Križevci će u okviru provedbe projekta dobiti komplet informatičke opreme koji se sastoji od dva osobna računala i jednog multifunkcijskog uređaja (kopiranje, ispisivanje i skeniranje dokumenata) kao i stručnu edukaciju.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., u ukupnoj vrijednosti od 40.002.019,64 kuna, a provodi ga Ministarstvo uprave u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom – CARNet.

 

Vezano

Komentari su zatvoreni.