Crveni križ prikuplja pomoć za Petrinju u Tehnološkom parku

Obavještavaju se građani da svoje donacije za stradale u potresu mogu dostaviti u skladište Gradskog društva Crvenog križa Križevci, Ulica Franje Tuđmana 20 (prostor bivše vojarne) svakog dana od 7 do 20 sati. Popis potrebnih stvari i namirnica nalazi se na stranicama Crvenog križa.
“Sve što nije na popisu NE PRIMAMO! Imamo i dežurni telefon 048/711 700  koji je dostupan  od 0 do 24. Također, građani mogu donirati novčana sredstva”, navode u Crvenom križu.

“Potrebne su nam ciljane donacije, možete vidjeti što sve na stranicama HCK-a ili na Instagram profilima bilo kojeg društva Crvenog križa. Tamo sve piše što bi jedan paket trebao sadržavati. Nemamo struje ni vode, teško je skladištiti neke stvari i pripremati ih. Nije potrebno dolaziti ovdje, donacije će biti potrebne i u narednim danima… Hvala svima”, poručila je danas ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Petrinja Ivana Malović.

Apeliramo na građane da se ne okupljaju samoinicijativno i ne idu prema Petrinji jer su ceste tamo zakrčene i zbog toga je otežano funkcioniranje žurnih službi.

Vezano

Komentari su zatvoreni.