Otkazuje se projekcija filma

Zbog poštivanja epidemioloških mjera, otkazuje se ranije najavljena projekcija filma Šarada, koja se trebala održati u subotu u učionici Pučkog otvorenog učilišta. Filmske projekcije dio su aktivnosti koje udruga P.O.I.N.T. zajedno s partnerima provodi u sklopu projekta Future Hub Križevci, a namijenjene su široj javnosti. Ljubitelji filmskih klasika Šaradu će moći pogledati u novom terminu koji će organizator najaviti na vrijeme, ovisno o epidemiološkim uvjetima.

Projekt Future Hub Križevci sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru natječaja „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“, iz  Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Nositelj projekta je Udruga P.O.I.N.T., a partneri su Križevačka astronomska udruga Perzeidi, Pučko otvoreno učilište Križevci i Grad Križevci.

Vrijednost projekta je 1.779.092,12 kuna koje su odobrene iz operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali u sklopu natječaja „Prostori sudjelovanja – Razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“.

Projekt Future Hub Križevci sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izložena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Udruge P.O.I.N.T. Križevci i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Vezano

Komentari su zatvoreni.