10. Večeri udaraljkaša u Križevcima od 11. do 13. rujna, donosimo kompletan program

Nadolazećeg vikenda, točnije od petka 11. rujna pa do nedjelje 13. rujna očekuje nas jubilarno, deseto po redu, izdanje Večeri udaraljkaša u Križevcima 2020. Cilj jubilarnog izdanja jest približiti glazbu i udaraljke široj publici kroz glazbeni i edukativni program.

Organizatori 10. Večeri udaraljkaša u Križevcima su Glazbena škola Alberta Štrige i udruga P.O.I.N.T., a pokrovitelj Grad Križevci.

Osim tri zanimljiva udaraljkaška koncerta (po tradiciji učenika, studenata i profesionalnih glazbenika), ove godine održat će se i dvije radionice. Bubnjarsku radionicu Od jazza do elektronike vodit će renomirani zagrebački bubnjar Janko Novoselić, a Krešimir Oreški s gostima udaraljkašku radionicu pod nazivom Djembe – kralj afričkih bubnjeva. Upad na sve radionice i koncerte je slobodan.

Za jubilarnu obljetnicu organizatori su osvježili VUK identitet, otvorili Instagram profil te u subotu 12. rujna organiziraju VUK Afterparty uz DJ-a BariLikuma i štandove Križevačke pivovare te vinarije Koren.

Svi koncerti održat će se u prekrasnom atriju Likovne galerije Gradskog muzeja Križevci, a radionice u dvorištu Galerije K2 u samom centru grada.

Za vrijeme festivala u Atriju Likovne galerije moći će se razgledati izložba o važnosti fotografije u tiskanim medijima, nastala istraživačkim radom suradnika okupljenih u trogodišnji projekt “Zajednički fotografski narativi” u organizaciji Ureda za fotografiju iz Zagreba. Gradski muzej Križevci jedan je od partnera na projektu, koji financira Zaklada Kultura nova.

U slučaju kiše koncerti će se održati u Koncertnoj dvorani Glazbene škole,a radionice u Udaraljkaškoj sobi!

Program 10. Večeri udaraljkaša u Križevcima:

https://www.facebook.com/veceriudaraljkasa
https://www.instagram.com/veceri_udaraljkasa_krizevci/
https://www.udruga-point.hr
https://glazbenaskolakrizevci.hr
https://krizevci.hr

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.