Ivica Trušček spektakularnom pobjedom osvojio pojas ‘najopakijeg čovjeka Balkana’ (VIDEO)

Ivica ‘Terror’ Trušček osvojio je titulu najopakijeg čovjeka na Balkanu nakon što je na FNC-u 3 u Zagrebu u kategoriji do 75 kilograma pobijedio Vasu “Psihopatu” Bakočevića. Bio je to njihov revanš meč nakon sedam godina, a u oba je navrata slavio Trušček.

Terror, kako je nadimak borcu iz okolice Križevaca, točnije iz Svetog Petra Orehovca, pobijedio je giljotinom u drugoj rundi te tako došao do BMF titule, odnosno titule najopakijeg čovjeka na Balkanu. Bila je to borba u kojoj je Trušček većim dijelom u potpunosti dominirao protiv Crnogorca koji je vjerojatno najpopularniji MMA borac u regiji, ali ne zbog borilačkog umijeća već više zbog svojeg jezika koji redovito traži tzv. ‘trash talk’ i nikome ne ostaje dužan.

Nakon što je u prvoj rundi potpuno prebio Bakočevića, Trušček se u drugoj nakratko našao u neugodnoj poziciji kada je Bakočević bio na pragu da borbu okonča gušenjem, no križevački se borac iskusno izvukao i ubrzo nakon toga okončao borbu sjajnom giljotinom.

“Bilo je napeto i teško, a i umorio sam se koliko sam ga izudarao. Jednom sam bio u neugodnoj situaciji, ali sam se izvukao. Trilogija? Bolji sam od njega, iskusniji i cijenim ga. Volim ga gledati, ali sam bolji borac”, rekao je Terror nakon borbe.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.