Borilački spektakl i veliki revanš Ivice Truščeka i Vase Bakočevića prebačen sa Zrća u Zagreb

Scena slobodne borbe vraća se u Hrvatsku na velika vrata! FNC-ov ‘Fighting Island’ spektakl održava se 31. srpnja, ali umjesto na Zrću održat će se u Zagrebu. ‘Fight card’ predvodi dugo očekivani revanš ‘Psihopata’ i Terrora’.

Popularni križevački MMA borac Ivica Trušček sutra ima novi nastup na hrvatskom tlu. Protivnik će mu biti možda i najpopularniji aktivni borac s ovih prostora – Crnogorac Vaso ‘Psihopat’ Bakočević (30).

Bit će ovo njihov drugi međusobni obračun. Sedam godina nakon što je hrvatski borac slavio nokautom u drugoj rundi, Crnogorac će imati priliku pokazati kako je tad bio još na početku karijere, dok bi ‘Terror’ ovom pobjedom mogao izbrisati gorak okus poraza u svoje tri posljednje borbe.

Iako se meč trebao održati na popularnom Zrću, Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske intervenirao je i jučer je, tri dana prije zakazanog datuma, zabranio održavanje priredbe na Zrću. No, unatoč svim problemima i epidemiološkoj situaciji, ne radi se o otkazivanju, već o promjeni lokacije jer će se FNC3 održati 31. srpnja, ali u dvorani zagrebačkog ATT-a.

Kako ističu organizatori, zbog složene situacije na samom Zrću te u općini Kolan u Zadarskoj županiji pod koju spada klub Noa na kojem se trebao održati event, još prije mjesec dana su od Stožera civilne zaštite nekoliko puta zatražili mišljenje, jasne upute i dozvolu, ali sve je javljeno prekasno. Odgovor nisu dobili kad se još možda i moglo reagirati, ali sad im nije preostala druga mogućnost osim prebacivanja borbe u Zagreb.

Srećom, do potpunog otkazivanja priredbe nije došlo, a da meč ima još bolju uvertiru, pobrinuli su se organizatori jer će se Trušček i Bakočević boriti za BMF (op.a. baddest motherfucker) titulu Balkana!

Vezano

Komentari su zatvoreni.