Dinamo slavio u humanitarnoj utakmici za Karla Sokača

U sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima jučer je odigrana humanitarna malonogometna utakmica za mladog vratara NK Radnik Križevci Karla Sokača  koji je na Silvestrovo teško ozlijeđen u prometnoj nesreći i trenutno se nalazi na rehabilitaciji u bolnici u Varaždinskim Toplicama.

S obzirom na to da se momčad križevačkog trećeligaša nalazi na pripremama za početak proljetnog dijela sezone, Dinamu se suprotstavila momčad od najboljih nogometaša iz okolnih klubova poput Radnika, Varteksa, Koprivnice, Bjelovara, Ždralova i Velikog trojstva, a neke od tih igrača (Buzuk, Coha) upoznali smo i na prošlogodišnjem Trofeju Dinamo.

Dinamovci su nastupili u najjačem sastavu (Herceg, P. Mudronja, J. Mudronja, Penava, Prgomet, Gagulić, Grbić, Šulentić, Čekol, Grbeša, Đulvat, Kanjuh i Mužar) i momčad Alena Jukića na kraju je slavila s 5:0, a zanimljivo, svih pet golova zabili su igrači kojima prezime počinje sa slovom “G”. Gagulić je zabio u 11′ i 34′ (i tako je došao do šestog pogotka u zadnje dvije prijateljske utakmice), Grbeša je poentirao u 15. i 39., a Grbić u 21.

Program su upotpunili i  poznati mladi križevački žongler Matej Mateković iz žonglerske skupine Kufer križevačke udruge K.V.A.R.K., a nastupili su i mlade postave križevačke škole nogometa. Mladom nogometašu želimo uspješan i brz oporavak te povratak na nogometne terene. Dobrovoljni prilozi za liječenje mogu se uplatiti na broj računa HR5023600003118440248.

Vezano

Komentari su zatvoreni.