Dan otvorenih vrata FOI-ja i Razvojnog centra i tehnološkog parka u Križevcima

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu i Razvojni centar i tehnološki park Križevci organiziraju Dan otvorenih vrata, koji će se u prostorijama Centra u Križevcima (Franje Tuđmana 20, Križevci) održati u srijedu, 29. siječnja 2020. godine s početkom u 13:00 sati.

Dan otvorenih vrata prvenstveno je namijenjen učenicima srednjih škola, kojima će to biti jedinstvena prilika da obiđu Razvoji centar, saznaju sve o mogućnostima studiranja na FOI-ju u Križevcima i da se upoznaju s radom tvrtki koje djeluju u Tehnološkom parku, a u kojima će kao studenti moći obaviti stručnu praksu i vrlo vjerojatno, moći pronaći svoje prvo zaposlenje.

Vrata Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci bit će otvorena svim zainteresiranim posjetiteljima od 13:00 do 16:00 sati, a u tom vremenu smo za sve posjetitelje pripremili bogat i dinamičan program:

13:00 – 13:30 sati: UPOZNAJ FOI

13:30 – 14:00 sati: FOI GADGET SHOW

14:00 – 15:00 sati: UPOZNAJ POSLODAVCE

15:00 – 16:00 sati: RAZGLEDAVANJE RAZVOJNOG CENTRA I TEHNOLOŠKOG PARKA

Želja organizatora je pokazati učenicima i budućim studentima kako izgleda jedan uobičajeni dan FOI studenta te koje sve mogućnosti svim studentima nudi suradnja FOI-ja i Tehnološkog parka. Stručni studij FOI-ja Primjena informacijske tehnologije u poslovanju (PITUP), koji se posljednjih 12 godina provodi i u Križevcima, ove je akademske godine 2019./2020. preselio u novi moderniji prostor Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci kojim upravlja Križevački poduzetnički centar, pa je tako studentima FOI-jevog stručnog studija, ali i nastavnom osoblju znatno poboljšana kvaliteta uvjeta u kojima se nastava održava, a stvoreno je i inovativno poslovno okruženje u kojem se direktno povezuje akademski i gospodarski sektor. Za novi pristup učenju i poučavanju kojeg FOI sve više prakticira (učenje temeljeno na radu, e-učenje, problem solving, creative thinking) nužno je povezivati se s gospodarstvenicima, jer se na taj način želi pripremiti studente direktno za tržište rada.

Upravo će zato Dan otvorenih vrata biti idealna prilika za sve zainteresirane učenike i buduće studente da vide koje sve prilike nudi ova suradnja za njihovo daljnje obrazovanje i kasnije za razvoj njihovih karijera.

Više o Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci možete pogledati ovdje, a više o stručnom sveučilišnom studiju FOI-ja Primjena informacijske tehnologije u poslovanju možete saznati ovdje.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.