U Križevcima otvorena mini mljekara – Mliječno s potpisom

„Mliječno s potpisom“ ime je tvrtke koja je danas svečano otvorila svoja vrata svim ljubiteljima mlijeka i domaćih mliječnih proizvoda.

U prostoru tvrtke Elektrotehnika u Ulici Nikole Tesle 16, danas je predstavljen spoj ideja i tehnologija kojima se inače Elektrotehnika bavi, a to je proizvodnja opreme za mljekarsku industriju, stoga je ovo prirodni nastavak suradnje s tvrtkom Mliječno s potpisom.

Gradonačelnik Mario Rajn, prigodnim je rezanjem sira, otvorio ovaj proizvodno-prodajni pogon, istaknuvši pri tome svoje zadovoljstvo svakom novom gospodarskom aktivnošću u gradu pa tako i ovom, posebice jer je riječ o mini mljekari koja surađuje s lokalnim proizvođačima mlijeka. Na otvorenju se obratio i Samir Kalit, profesor s Agronomskog fakulteta u Zagrebu, rekavši kako osim što kupci mogu svakodnevno kupiti svježe, kvalitetne mliječne proizvode, ujedno imaju priliku i vidjeti sam proces nastajanja jer je riječ o transparentnom, otvorenom prostoru.

Uz mnogobrojne goste, poslovne partnere i stručnjake na otvorenju je, osim gradonačelnika bio i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, financije, eu fondove i javnu nabavu Ivan Biškup.

Vezano

Komentari su zatvoreni.