Gradonačelnik održao prijem za policijske službenike

0

U povodu Dana policije koji se obilježava 29.rujna, gradonačelnik Mario Rajn upriličio je danas prijem za policijske službenike Policijske postaje Križevci.

Gradonačelnik im je čestitao Dan policije i njihovog zaštitnika sv. Mihovila, rekavši kako Grad i policija uspješno surađuju na nizu zajedničkih projekata, istaknuvši Jedinicu prometne mladeži, zatim akciju s HAK-om te skorašnje uvođenje sigurnosnih kamera u grad. Gradonačelnik je dodao kako policiju smatra pouzdanim partnerom u svim tim aktivnostima.

Zahvalu gradonačelniku na prijemu ispred policijskih službenika uputio je načelnik Policijske postaje Križevci Ivan Pukec, koji je također potvrdio odličnu suradnju s Gradom, posebno naglasivši pozitivnim održavanje sjednica Vijeća za prevenciju kroz koje se detektiraju i rješavaju važna pitanja i problemi na području grada. Prijemu su, uz načelnika PP Križevci, prisustvovali i policijske službenice te službenik, dok je u ime Grada, osim gradonačelnika, nazočan bio i njegov zamjenik Mario Martinčević.

Možda vam se svidi

Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno