Novi sportski spektakl: Futsal Dinamo večeras gostuje u Križevcima

Novi nogometni spektakl u Križevcima, ponovno u znaku Dinama, ali ovaj puta futsal je u pitanju. Podsjetimo, 7. rujna seniori NK Dinama uveličali su 110. obljetnicu našeg NK Radnik Križevci, a kako je to prošlo, možete pročitati u poveznici.


Današnji gost je MNK Futsal Dinamo, klub koji se može pohvaliti najvećom vojskom navijača od svih futsal klubova u Hrvatskoj. Oni u Križevce dolaze nakon završenog Pula Futsal Tournamenta, a današnjim dvobojem ulaze u završnu fazu priprema u kojoj će odigrati još dvije pripremne utakmice prije početka nove sezone. Prva je na rasporedu danas u Križevcima kada će povodom Dana križevačkih branitelja i oslobađanja križevačke vojarne odigrati prijateljsku futsal utakmicu protiv lokalnog NK Radnika-Križevci.

Utakmica će biti humanitarnog karaktera, sav prihod od prodanih ulaznica donirat će se Udruzi Maslačak koja pomaže osobama s intelektualnim poteškoćama i njihovim obiteljima.

Ovim putem pozivamo sve navijače, kako Radnika tako i Dinama, da nam se u utorak pridruže u dvorani OŠ Ljudevita Modeca u Križevcima, uživaju u vrhunskom malonogometnoj priredbi te usput sudjeluju u humanitarnoj akciji.

Vezano

Komentari su zatvoreni.