Uručeni certifikati polaznicima informatičke edukacije

U Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci, održana je u četvrtak, 4. srpnja 2019. podjela certifikata o završenoj edukaciji koju je organizirao Grad Križevci u suradnji sa tvrtkom Speck j.d.o.o. mobilnih tehnologija.

Na edukaciji je sudjelovalo 12 polaznika koje je Grad Križevci odabrao javnim pozivom te je ona, za tih 12 polaznika, bila besplatna, a tijekom koje su usvojili nova znanja i dobili nove kompetencije iz IT područja.

Gradonačelnik Mario Rajn čestitao je svima na uspješno završenoj edukaciji te zahvalio na suradnji tvrtki Speck istaknuvši zadovoljstvo što su se ljudi dodatno educirali i to u baš ovom području budući da Križevci žele biti prepoznati kao grad održivog gospodarstva s primjenom najmodernijih tehnologija.

Direktor tvrtke Speck Tomislav Tenodi, također se obratio okupljenima i dao informacije o edukaciji te samom projektu koji obuhvaća web i mobilno programiranje.

Nakon dodjele certifikata uslijedilo je neformalno druženje koje je ujedno bila prilika da se polaznici edukacije upoznaju s nekim od potencijalnih poslodavaca, a prisutni su bili i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, financije, eu fondove i javnu nabavu Ivan Biškup te direktor Križevačkog poduzetničkog centra Tihomir Hodak.

Valja napomenuti kako je nakon podijele certifikata prisutnima predstavljena aplikacija Rezervacija dvorana. Voditelj prezentacije ukratko je objasnio čemu aplikacija služi, odnosno na koji način rezervirati neku od dvorana u slobodnom terminu te kako pratiti promijene.

Vezano

Komentari su zatvoreni.