Na Tehničkom zboru predstavljen rad žurnih službi

Na Strossmayerovom trgu u Križevcima održan je Tehnički zbor žurnih službi koje djeluju na području grada Križevaca.

Svoju opremu tako su prezentirali Vatrogasna zajednica Grada Križevaca, Vatrogasna zajednica Koprivničko-križevačke županije, Zavod za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije, Policijska postaja Križevci, Hrvatska gorska služba spašavanja, Gradsko društvo Crvenog križa Križevci, Odred izviđača Križevci i AMK Križevci.

Okupljene sudionike ispred organizatora pozdravili su zapovjednik JVP Križevci Ivan Matosović, koji je naglasio kako je riječ o petom po redu Tehničkom zboru žurnih službi koji se održava u Mjesecu zaštite od požara i Tjednu Crvenog križa, te predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Križevci Franjo Husinec koji je pozvao sve da dođu izmjeriti krvni tlak i šećer u krvi.

Tehničkom zboru prisustvovao je i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je također pozdravio sve i poželio što manje intervencija, a što više ovakvih okupljanja.

Gradonačelnik Mario Rajn proglasio je Tehnički zbor otvorenim i pri tome istaknuo: „Grad Križevci slove kao jedan od pet najsigurnijih gradova i sigurno da je upravo to dobrim dijelom vaša zasluga, dakle svih žurnih službi. Hvala što ste se ovdje danas odazvali i prezentirali. U Križevcima je prošle godine otvorena i Ispostava Hrvatske gorske službe spašavanja.“

Potporu radu žurnih službi svojim dolaskom dali su i zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević te pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

Vezano

Komentari su zatvoreni.