U subotu Dan otvorenih vrata udruge P.O.I.N.T.

Od 16. do 18. svibnja 2019. širom Hrvatske se organizira manifestacija “Dani otvorenih vrata udruga” s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. Organizira ju Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske kao godišnji događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj i građanima daje priliku da sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Među križevačkim udrugama koje sudjeluju u ovoj manifestaciji je i udruga P.O.I.N.T. iz koje pozivaju sve zainteresirane da im se, uz pecivo, topli napitak i druženje s P.O.I.N.T.-ovim aktivistima, pridruže u poludnevnoj radnoj akciji čišćenja okoliša i prostora udruge na adresi Trg sv. Florijana 14 u Križevcima, odmah iza Gradske knjižnice “Franjo Marković” Križevci. Riječ je o prvoj u nizu akcija s ciljem revitalizacije tog derutnog prostora u javnom, gradskom vlasništvu za potrebe razvoja budućih programa sufinanciranih sredstvima Europske unije, kroz partnerstvo organizacija civilnog društva i Grada Križevaca.

Iz P.O.I.N.T.-a su izjavili da svi koji se žele priključiti radnoj akciji čišćenja, neka se prikladno odjene i ponese radne rukavice. Akciju sponzorski podržavaju pekarnica Mlinček i Robni centar KTC Križevci.  

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.