Vatrogasna zajednica Grada Križevaca održala 26. sjednicu Skupštine

Prošlog je vikenda u Društvenom domu u Svetoj Heleni održana 26. redovita godišnja sjednica Skupštine Vatrogasne zajednice Grada Križevaca, koju je otvorio predsjednik Zajednice Ivan Mužić, a u ime Županije prisustvovala joj je pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek te pozdravila okupljene. Sjednici je prisustvovao i zapovjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Zvonimir Habijan te brojni drugi gosti.

Kroz Izvješće o radu istaknuo da je 2018. godina bila nastavak višegodišnjeg, izuzetno aktivnog i kvalitetnog rada svih članica, a među aktivnostima treba izdvojiti donošenje Prosudbenog plana mjera i aktivnosti za vrijeme turističke i žetvene sezone i organizaciju vatrogasnih natjecanja. Zajednica je ujedno zahvalila Županiju i Križevcima na uspješnoj suradnji.

Prijedlog programa rada Zajednice za 2019.godinu prezentirao je zapovjednik Ivan Matosović, koji je istaknuo kako će pomagati društvima u ostvarivanju zakonskih i drugih prava, održavati vježbe, organizirati vatrogasna natjecanja, obilježavati obljetnice, izvesti nadzor spaljivanja na otvorenom prostoru, organizirati dežurstva za vrijeme turističke i žetvene sezone, organizirati seminare s odgovornim osobama dobrovoljnih vatrogasnih društava te surađivati s vrtićima i školama kako bi ih upoznali s djelatnošću vatrogasaca.

Sva izvješća i prijedlozi usvojeni su jednoglasno.

(foto: Krešimir Juratović)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.