DVD Vujići održao redovnu godišnju skupštinu

Dobrovoljno vatrogasno društvo Vujići održalo je u petak, 1. ožujka svoju redovnu godišnju skupštinu.
Nakon što su podnijeta izvješća jednoglasno usvojena, prigodnim riječima obratio se Miroslav Petračija, tajnik Vatrogasne zajednice grada Križevaca, koji je prezentirao tečajeve koji su u tijeku kao i dužnosti članova DVD-a.

Predsjednik Vatrogasne zajednice grada Križevaca Ivan Mužić u svom je govoru potaknuo da se i dalje razvija, pogotovo u segmentu mladih, društvo kao i brojni podupiratelji. Prigodnim riječima se ispred Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije obratio se Krešimir Juratović te dodao kako je budućnost vatrogastva u mladosti.

Marko Katanović, predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca, napomenuo je kako je su za Vujiće osigurana sredstva i da će tijekom ovo godine selo dobiti dugoočekivani asfalt. Zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević podsjetio je kako je prošle godine konačno uveden školski prijevoz za djecu koja su do tada morala pješačiti i nekoliko kilometara do prvog autobusnog stajališta.

Osigurali smo 1,5 milijun kuna za cestu za koju će kroz par dana biti raspisan natječaj“, istaknuo je zamjenik Martinčević i dodao kako Križevci nisu samo grad, nego i sela koja žive oko njega i zbog toga treba zadržati ljude u selima. Skupština je zaključena dodjelom prigodnih zahvalnica i priznanja.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.